ΟΕΦΕ

Το φροντιστήριο Σχολείο Μαθηματικών αποτελεί ενεργό μέλος της ΟΕΦΕ. Με ένα κλίκ στις παρακάτω εικόνες οι μαθητές μπορούν να μεταβουν στο site.

                ΘΕΜΑΤΑ                                  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019              

students8                                students5

      Πανελλάδικών Εξετάσεων

 

      Υπολογισμός Μορίων                                  ΒΑΣΕΙΣ

        students6                                vaseis_2018

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι το Φροντιστήριο μας  δίνει την δυνατότητα στους υπάρχοντες ή στους νέους μαθητές του να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της ΟΕΦΕ. Η επιλογή των επιτυχόντων θα γίνει με βάση την επίδοση τους στα Διαγνωστικά Τεστ που θα διεξαχθούν στο φροντιστήριο μας το Σεπτέμβριο και με βάση τα κοινωνικά κριτήρια της κάθε οικογένειας. Afisa_OEFE_4_genikii_small1 banner_participation_2015_2 (1) 2015-afissa-diagnostika

Αυτή η πανελλαδική αξιολόγηση αποτελεί μια ευκαιρία τόσο για τον μαθητή όσο και για εμάς καθώς θα γίνουν αντιληπτές οι αδυναμίες ή πιθανά κενά από προηγούμενες χρονιές πολύ γρήγορα και θα τεθούν οι νέοι εκπαιδευτικοί στόχοι έτσι ώστε άμεσα και αποτελεσματικά να επιτύχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρας μας η ΟΕΦΕ δίνει 5.000 υποτροφίες σε μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου οι οποίοι θα διαγωνιστούν  πανελλαδικός και θα επιλεχθούν με βάση την επίδοση τους αλλά και τα κοινωνικά τους κριτήρια. Τα παιδιά μας είναι το μέλλον αυτής της χώρας και οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τα όνειρα τους. Η συμμετοχή των μαθητών είναι  ΔΩΡΕΑΝ.  Δηλώστε συμμετοχή εδώ ή ελάτε από το φροντιστήριο μας και διεκδικήστε δύο από τις 5.000 πλήρης υποτροφίες που θα δοθούν σε όλη την Ελλάδα.

Όλοι μαζί μπορούμε!

 

oefe1

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s